Image Alt

Bestelinformatie

Bestel

informatie

Taarten

Alle taarten worden op bestelling vers bereid. TortAventura maakt hiervoor uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Met veel aandacht en zorg wordt alles volledig handgemaakt.

Ontwerp
TortAventura maakt graag eigen ontwerpen en kopieert dan ook geen taarten van andere taartdecorateurs. Ook wordt nooit tweemaal precies hetzelfde ontwerp gemaakt. We kunnen uiteraard wel ter inspiratie voorbeeldfoto’s bekijken, zodat ik de stijl kan benaderen die je graag wenst.

Bestellen
Het maken van een taart op maat neemt veel tijd in beslag. Daarom graag minimaal 3 weken van tevoren een taartbestelling plaatsen. Ik kan maar een beperkt aantal opdrachten aannemen en omdat verjaardagen en feesten meestal in het weekend gevierd worden, loopt de agenda snel vol. Bovendien heb ik geen bedrijf en ik maak dus ook niet ieder weekend taarten. Ook tijdens de schoolvakanties maak ik over het algemeen geen taarten, maar informeren mag natuurlijk altijd.

Allergieën
Je dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën. TortAventura kan niet aansprakelijk worden gehouden voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. Omdat TortAventura niet kan garanderen dat alles 100% allergeenvrij is, is het op dit moment helaas niet mogelijk om speciale allergeenvrije taarten te bestellen.

Heb je een wens of idee? Neem gerust contact op! Alle ideeën zijn bespreekbaar en veel daarvan zijn uit te voeren.

Wat gaat het ongeveer kosten?

Prijs berekenen

1

Totaal:

Totaal:

Prijzen zijn altijd inclusief luxe vullingen, stapelwerk en geboetseerd(e) figuur(tjes) of suikerbloemen. De prijzen voor overige producten kun je terugvinden op de prijslijst. Voor de definitieve prijs kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geboetseerde figuren en suikerbloemen

Alle 3D-figuren en bloemen worden handgemaakt met speciale suikerpasta. In theorie kunnen ze gegeten worden, echter bevatten ze vaak zaken als: ijzerdraad, satéprikkers of piepschuim en worden ze meestal bewaard als souvenir.

Als de agenda het toelaat, kun je bij TortAventura ook (zonder taart) geboetseerde figuren bestellen. Via het contactformulier kun je je wensen aangeven en eventueel een voorbeeld meesturen.

Eetbare print

Een eetbare print kun je ook los bij TortAventura bestellen. Je kunt dit doen d.m.v. het contactformulier; een bestand kun je bijvoegen. Ik bewerk geen bestanden, je moet er dus zelf voor zorgen dat de afbeelding van goede kwaliteit is en de juiste afmetingen heeft.

Op alle bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing