Image Alt

Sweets

TortAventura

sweets

Als aanvulling op je taart kun je bij TortAventura allerlei klein gebak bestellen. Je kunt kiezen voor een complete sweet table, maar je kunt ook bij je taart een aantal losse sweets bestellen, zoals bijv. cupcakes of cakepops. Alles wordt passend gedecoreerd in jouw gekozen thema en kleuren.

Cupcakes

Een cupcake is een éénpersoonstaartje met een doorsnede van 6 cm dat naar wens gedecoreerd kan worden en in diverse smaken te verkrijgen is.

Lepelgebakjes

Een luchtig gebakje in een doorzichtige cup. In verschillende varianten mogelijk.

Donuts

Gedecoreerde donuts. In elke kleur of in elk gewenst thema te bestellen. Ook een donut wall is mogelijk.

Cakepops

Cakepops zijn versierde bolletjes cake, net als een lolly op een stokje. Gemaakt van brownie met een laagje chocolade.

Macarons

Amandelkoekjes in de smaken: aardbei (roze), naturel (crème), pistache (groen) en chocolade (bruin). Allerlei vullingen mogelijk.

Oreo bonbons

Een Oreo-koekje omhult met candy of chocolade en gedecoreerd met fondant.

Cake Popsicles

Een cakepop met houten stokje in de vorm van een Magnumijsje omhult met candy of chocolade. Passend bij het thema versierd met fondant.

Meringue lollies

Meringue schuim als lolly op een stokje. Diverse mogelijkheden, kleuren, smaken en versieringen.

Aardbeien met chocolade

In chocolade gedipte aardbeien. Ook mogelijk als toren.

Meringue kisses

Kleine toefjes van meringue schuim. In allerlei vormen en kleuren mogelijk.

Gedecoreerde koekjes

Huisgemaakte koekjes gedecoreerd met fondant of royal icing.

Sweet table

Zoals de naam al doet vermoeden, is een sweet table een tafel vol heerlijke zoetigheden. Het is een echte blikvanger op je feestje, bruiloft of babyshower.

Bij TortAventura kun je al een sweet table bestellen voor €6,50 per persoon. Je gasten kunnen dan ieder genieten van een stukje taart en twee sweets. Een uitgebreidere sweet table kan ook; voor €9,50 per persoon heb je een stukje taart en 4 sweets per gast.

Bovendien kun je bij TortAventura tegen een kleine vergoeding taartplateaus, schalen en evt. een tafel lenen om het geheel mooi te presenteren. TortAventura kan ook de complete styling/aankleding van je sweet table voor je verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Traktaties

Trakteren op werk, school of een kinderfeestje? TortAventura maakt de allerleukste traktaties. Voor bedrijven ook met bedrijfslogo. Wat je thema of wensen ook zijn, TortAventura maakt er iets leuks (en lekkers) van. Informeer gerust naar de mogelijkheden!