Image Alt

Cupcakes & Sweets

Cupcakes &

sweets

Als aanvulling op je taart kun je bij TortAventura allerlei klein gebak bestellen. Alles wordt passend gedecoreerd in jouw gekozen thema en kleuren.

Cupcakes

Cupcakes zijn te bestellen vanaf 12 stuks. Ze worden gebakken met echte roomboter en biologische eieren. Ze zijn verkrijgbaar in vanille, chocolade of red velvet. Ook kunnen er stukjes chocolade of confetti worden meegebakken en kunnen ze worden gevuld. Cupcakes kunnen in elk gewenst thema worden gedecoreerd. Naar wens met of zonder toef, gedecoreerd met fondant of met een schildje met eetbare print.

Sweets

Wanneer je baby/peuter jarig is, is het ook mogelijk om naast de taart een meptaartje te bestellen. Dit is een klein boltaartje dat speciaal voor je zoontje/dochtertje is. Hij/zij kan hier dan zelf van smullen en nuttigen zoals hij/zij dat graag zou willen. Het meptaartje wordt standaard in dezelfde kleuren als de grote taart bekleed en hetzelfde gevuld.

 

Gedecoreerde donuts. In elke kleur of in elk gewenst thema te bestellen.

 

Cakepops zijn versierde bolletjes cake, net als een lolly op een stokje. Gemaakt van brownie met een laagje chocolade.

 

Een Oreo-koekje omhult met candy of chocolade en gedecoreerd met fondant.

Meringue schuim als lolly op een stokje. Diverse mogelijkheden, kleuren, smaken en versieringen.

 

In chocolade gedipte aardbeien.

 

Kleine toefjes van meringue schuim.

Huisgemaakte koekjes gedecoreerd met fondant.

 

Door de enorme prijsstijgingen van o.a. ingrediënten, grondstoffen, energie en verpakkingsmaterialen, maakt TortAventura voorlopig even geen taarten in opdracht.

Due to the enormous price increases of ingredients, raw materials, energy and packaging materials, TortAventura is not making custom cakes for the time being.